O Bredentu

Bredent d.o.o. smo eno izmed vodilnih podjetij v JV Evropi na področju zobotehničnih izdelkov in implantatov. S sedežem v Ljubljani že šest let pokrivamo trg JV Evrope. Hčerinsko podjetje nemškega družinskega podjetja Bredent smo ustanovili, da bi strankam omogočili hitrejši odziv na njihove potrebe ter zagotovili takojšnjo dobavo svojih izdelkov. To lahko zagotavljamo, saj smo se za razliko od običajne prakse v medicini v Sloveniji odločili, da bomo s končnimi kupci sodelovali brez posrednikov. Zato lahko prihranek zaradi opustitve posrednikov investiramo v nenehno skrb za višjo kakovost ter zagotovilo visokega standarda svojih storitev.
 
Bredent kot blagovna znamka je v Sloveniji prisotna že skoraj dve desetletji. Veliko sredstev in energije vlagamo v komunikacijo s strankami, izmenjavo mnenj in dodatno izobraževanje. V Bredentu velja pravilo, da na trg nikoli ne lansiramo nečesa, kar že obstaja. Vedno moramo biti korak pred drugimi.
 

 

V Bredentu d.o.o. smo vam na voljo

Igor Rozman, izvršni direktor
e-pošta: igor@bredent.si
 
Aljoša Maksimović, finančni direktor
e-pošta: aljosa@bredent.si
 
Saša Rojc, vodja ključnih strank, Bredent Medical
e-pošta: sasa@bredent.si

Anja Rojc, prodajna zastopnica, Bredent
e-pošta: anja@bredent.si
 

 

Z začetkom leta 2011 je svojo poslovalnico dobil tudi Zagreb, s čimer bo prevzel pokrivanje hrvaškega trga.
 
Bredent je nemško družinsko podjetje, ki ga že 39 let od ustanovitve vodi njegov lastnik Peter Brehm. Gre za danes svetovno uveljavljeno blagovno znamko zobotehničnih izdelkov in sodobnih zobnih vsadkov, ki jih trži v več kot 100 državah po svetu, prek nas tudi v Sloveniji. V sklopu Bredent, ki se ukvarja z zobotehničnimi izdelki, in Bredent Medical, katerega osnovni posel so implantati, je po vsem svetu zaposlenih okoli 400 ljudi, ki tržijo več kot 10.000 izdelkov, od tega jih veliko večino izdelajo v lastnih produkcijskih prostorih v Sendnu pri Ulmu. Gre za eno najbolj inovativnih podjetij na svetu na področju zobne tehnike in implantologije, ki pri razvoju storitev in izdelkov tesno sodeluje z zobozdravniki in implantologi.