Sistem visio.lign

1Čista oblika in stabilnost

Linija izdelkov visio.lign je trenutno najnovejši produkt tehnologije fasetiranja na dentalnem trgu. Gre za najnovejši sistem lusk oz. faset iz večplastnih slojev, zobje, ki so videti kot pravi, anatomski zobje – odtenki se s pravimi povsem ujemajo.

Območja abrazijske okluzije, posamezne asimetrije in površinske strukture naravnih referenčnih modelov so skrbno ohranjeni.

Jasne oblike in koncepti so del proizvodnje, ki se izvaja z najsodobnejšimi digitalnimi orodji. Najsodobnejši proizvodni postopki in precizne tehnike frezanja omogočajo uspešen prenos občutljivih površinskih struktur in značilnih detajlov na končno obliko.

Oblike in strukture novo.lign A in novo.lign P so edinstvene. Če ste iskali estetske protetične oblike z visokim izkoristkom v ordinaciji in v laboratoriju, potem sta novo.lign in novo.lign P za vas najbolšja izbira.

2Katalogi

neo.lign visio.lign brochure MKZ and K-Primer visio.lign new products visio.lign Toolkitvisio.lign Flyer visio.lign instr. for use neo.lign designs Fitting instr. neo.lign Brezplačno naročite katalog po izbiri
Za več informacij pišite na sasa@bredent.si.