Implantati Sky System

1Enostavni, varni in učinkoviti

Uspešni in preizkušeni blueSky implantati izpolnjujejo vse zahteve sodobnega implantata. Površina OsseoConnect zagotavlja sodobno peskano in jedkano površino z odličnimi hidrofilnimi lastnostmi. Zaradi optimizirane oblike in kakovostno usmerjenega kirurškega postopka lahko dosežete stabilnost implantata. 
 
Dolga cev v cevi v povezavi s Torx® omogoča zanesljivo povezavo implantata z opornikom in preprečuje rahljanje in lomljenje vijakov, saj zagotavlja popolno in enakomerno porazdelitev sil žvečenja med vijakom in opornikom.
Opredeljena navpična višina omogoča enostavno prileganje, tudi za večje obnove ustne votline.
 
Vse protetične rešitve z omejenim številom protetičnih delov so možne zaradi enega in edinega diametra za vse implantate. Še več. Popolne estetske rezultate lahko dosežete s posameznimi, v laboratoriju izdelanimi nasloni ali kirurško in protetično optimiziranimi oporniki.
 
Vse možnosti za protetične rešitve z možnostjo za zamenjavo platforme.
 
Simple options for immediate restorations with SKY fast&fixed - extraction - implantation - temporary restoration within a single day. Enostavne možnosti za takojšnje rešitve s SKY fast& fixed: puljenje – implantacija – začasna rešitev - vse v enem dnevu.

Slika

2Katalogi

SKY Implant system SKY Titanium Implants Brezplačno naročite katalog po izbiri
 
Za več informacij pišite na sasa@bredent.si